onsdag, april 16, 2008

Hej hopp! (Hoppa upp och ner, le & var glad)

Takida

Torkar nagellacket på tio små tår, drygt vet varför jag går till manikyrist.. fått det bekräftat ännu en gång ;)

Jag har kollat läget och som det ser ut idag så är det inte så farligt dyrt att "plocka bort" en tatuering om man ångrar sig. Visst resultatet varierar ju, men är man så dum och gör en så..

Mycket trevlig (eftermiddag)/kväll! När jag tvivlar får du mig att tro och kämpa på nytt, för vem har sagt att det Vi har är lätt ? ! VI är som ying-yang/svart-vit/dag-natt osv.. Vi är självständiga och egna men tillsammans är vi VI eller rättaresagt Ni ;) Livet är roligare och lättare när det är balans för oss, på ena eller andra hållet.. Grannar vore trevligt men lär kankse aldrig hända igen, vem vet?

Dagen idag; 7-16 Ett Måste (Jobb), träffat tränaren, träffat vännen.. oo, sen en till, solat (skulle ge Miss Lady Bag näring men kom på vilovägar) & Smaragden (mobiltelefonen).

Såpa är till för de som har för lite dramatik i sitt liv tycker jag. Ser alltså inte på det,visst det händer men ytterst sällan! Men lama Andra Avenyn har en bra sak och det är texten på slutet av varje avsnitt; "Glöm dina bekymmer för imorgon kommer nya". Så sant så =) Så GÖR DET!!

Ska logga ur & läsa min bok istället, kan Ni gissa vilken? Svårt om man inte vet det! Ett tips! Tänk det mest ologiska och många av er skulle nog inte läsa den! Men den har lite av allt, är bara att tro mig ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hi! Link Exchange?:
Mac Tips. All The Best!

Anonym sa...

lasa hela bloggen, ganska bra