måndag, augusti 10, 2009

Quizz

Sitter & myser i soffan medan det regnar ute, hitta lite quizz på http://glamour.se och fick följande svar.. :)

Vilken höst trend passar dig?
Svar: Feminim parisian
Du passar bäst i stilen "feminin parisian"! På med päls, pumps, knälång kjol, draperade byxor och långa handskar. Inspireras av Paris! Och Lanvin och Balenciagas höst/vinter-kollektion 2010. Ditt bästa köp denna säsong: En pennkjol och en figursydd kavaj. En liten hatt och en päls är inte heller fel.


Vilken shoppingtyp är du?
Svar: Strategisk
Varje ny säsong spanar du in det nya och väljer ut de mest klassiska bitarna som passar dig bäst. Du gör en lista över det som ska köpas, antingen i huvudet eller på papper, och sedan följer du den med imponerande fokus. Designerplagg som håller flera säsonger är din melodi.


Vilken semester typ är du?
Svar: STAD- & KULTUR SEMESTER
DU VILL HA: Shopping, kultur och upplevelser. ÅK HIT: Upplev Athen, som är en stad späckad av shopping, mysiga kaféer, historiska byggnader och sevärdigheter. MISSA INTE: Plaka, som är Athens äldsta kvarter. Här kan du hitta allt från krimskrams, gränder, gamla vackra kyrkor och genuina tavernor.


Det är skojigt med quizz, ler! Men ja.. stämmer till en del! Ta en titt på denna sida, VARNING VARNING! på egen risk! ;P http://www.glamour.se/shopping/natshopping/

Inga kommentarer: